Energiahoidot

Energiahoidot sulattaa tieltäsi esteitä ja ankkuroivat sinua omaan sielusi viisauteen ja voimaan

Katso Sydänliekin energiahoidot

Tunnetko olevasi henkisesti lukossa tai tukossa? Pidättävätkö pelot sinua paikallaan ja sinua saavuttamasta niitä asioita elämässäsi, joita toivoisit saavuttavan?

Kaikki elämäsi kokemukset ovat tallentuneena sielusi arkistoihin, energeettiseen kehoosi ja alitajuntaasi. Kannat siis tuhansien elämiesi aikana koettuja kokemuksia mukanasi.

Myös sukulinjamme energiat, sekä kollektiivinen tietoisuus on vaikuttanut meihin niin energia -kuin fyysiselläkin tasolla, kehomme taltentaessa kokemuksemme solumuistiimme. Kehosi siis muistaa elämäsi tapahtumat paljon pitemmälle ajalta, kuin minne tietoinen mielesi ylettyy.

Elämäämme on kuulunut monenlaisia tunteita. Niin mukavia, kuin ikäviäkin. Kaikkien tunteitten tulisi voida liukua lävitsemme niin, etteivät ne jäisi "painamaan" energeettiseen kehoomme. Kun koemme tuskaa, jota emme pysty siinä hetkessä kohtaamaan ja käsittelelään, jää se odottamaan pinnan alle vapautumistaan. Energiakehoomme pakkautunut tunne-energia haittaa luonnollista energian virtausta kehosysteemissämme, joka pitkällä aikavälillä luo ongelmia myös fyysiseen kehomme.

Käsittelemättömien tunnemöykkyjen ympärille rakentuu usein myös menenlaisia negatiivisia uskomuksia, jotka alkavat ohjailemaan meidän ajattelua ja kokemus maailmaamme.

Purkaaksemme nuo tunnetukokset, elämä tarjoaa meille usein vastauksena tilanteita, jossa joudumme yhä uudelleen ja uudelleen noiden samojen tunteitten äärelle, kunnes onnistumme käsittelemään ja vapauttamaan ne.

Mitä vähemmän kannamme tunnetaakkaa mukanamme, sen helpommalta elämämme tuntuu. Elämme enemmän sielumme näkökulmasta (vapaudesta, rakkaudesta ja ilosta) käsin, kuin menneityytemme kipujen värittämän linssin lävitse. Elämä ei enää tuokkaan eteemme samoja vanhoja tilanteita, ja vaikka toisikin, tuntisimme niistä eri tavoin ja olisimme vapaita myös toimimaan niissä eri tavoin kuin menneisyydessä.

Energiahoito purkaa kehon energeettisiä tukoksia ja puhdistaa alitajuntaasi negatiivisista uskomuksista

Kaikki maailmankaikkeudessa koostuu energiasta. Niin fyysinen kehosi kuin myös ajatuksesi ja tunteesi.

Energiahoidolla päästään vaikuttamaan positiivisesti energiaan, josta sinun keho-mieli-henki kokonaisuutesi koostuu. Kaikki ne alitajuiset lukot ja tunnetaakat, joista olet valmis irti päästämään, on mahdollista vapauttaa energiahoidon avulla.

Kuinka energiahoito toimii? 

Energiahoidossa hoitaja toimii välikätenä Universumin parantavalle energialle, virrattaen sitä hoidettavalle. Hoidettavan ei tarvitse muuta kuin vain rentoutua vastaanottamaan.

Hoidoissa välittyvä energia on viisasta, sielun/Korkeamman itsen ohjaamaa parantavaa energiaa, joka työskentelee hoidettavan energiakentässä puhdistaen kehon energiakeskuksia sekä auran eri kerroksia.

Korkein rakkaus ohjaa siis hoidon kulkua hetki hetkeltä ja energia virtaa aina tavoilla, jotka ovat hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi, iloksi ja onneksi. 💗

Hoidoissa mukana on Arkkienkeleitä, muita Valonauttajia ja hoidettavan omia henkioppaita, riippuen aina hoidettavan tarpeista ja hoidon laadusta.

Koska olemme yhteydessä jatkuvasti laajempaan energiakenttään, jossa olemme kaikki yhtä, energiahoitoja voidaan välittää myös etänä tämän kaiken yhdistävän energiakentän kautta.  

Miten energiahoidot vaikuttavat? 

Energiahoidot linjaavat kehosi energiakeskuksia virrattamaan enemmän sielusi puhdasta tietoisuutta, joka on vapaa kaikista kehollisen tason rajoitteista ja peloista. Sielusi viisauden ja valon lisääntyessä energiakentässäsi tapasi ajatella sekä tunnemaailmasi muuttuvat keveämmäksi ja positiivisemmaksi.

Alat näkemään ja kokemaan elämääsi vahvemmin sielusi näkökulmasta käsin, jolloin vanhat negatiiviset tavat ja tottumukset alkavat menettämään otteensa.

Samalla oman sisäisen viisautesi, henkioppaiden ja enkeleiden viestien kuuleminen muuttuu helpommaksi, jolloin sinun on helpompi tehdä parempia valintoja elämässäsi ja seurata suorinta tietä oman sielullisen täyttymyksesi äärelle.

Energiahoidoista on saatu helpotusta mm.

✔ riippuvuuksiin

✔ masennukseen

✔ ahdistukseen

✔ pelkoihin

✔ Rajoittaviin ajatusmalleihin

Hoidoissamme käyneet ovat kuvailleet saamansa hoidon vaikutuksia mm. seuraavilla tavoilla: 

⭐ Lisääntynyt keveyden tunne 

⭐ Selkeyden lisääntyminen omasta suunnasta 

⭐ Helpotuksen tunne, “kuin jotain olisi nostettu pois harteilta” 

⭐ Lisääntynyt vapauden tunne

⭐ Vahvistunut yhteys omaan sisimpään

⭐ Selkeämpi olo

Energiahoidon vaikutukset voivat olla välittömät. Joskus kuitenkin vaikutuksien huomaamiseen voi kulua muutamia päiviä tai viikkoja. Tämä johtuu siitä, että hoidon aikana vapautuneet energiatukokset voivat ottaa oman aikansa liikkuakseen kokonaan ulos energiakentästäsi.

Tämä voi ilmentyä esim. ärtyneisyytenä tai tunteen purkauksina, kun sisäisyyteen säilötty tunne-energia vapautuu. Tämä on ainoastaan positiivinen asia, ja kertoo vain siitä, että hoito on toiminut hyvin. Kun energia on hälventynyt, jäljelle jää uusi keventynyt olotila.  


Sydänliekin energiahoidot


Enkelihoidot

Enkelienergia on lempeää, mutta voimallista ja sydäntä avaavaa. He raivaavat väylän omaan sisäisyyteesi, jotta siellä oleva viisaus ja valo pääsee esille. Hoito avaa siis tietoisuuttasi omalle todelliselle potentiaalillesi ihmisolentona ja sieluna, sekä auttaa elämääsi linjautumaan sisäisen viisautesi kanssa. Hoitajana toimii Minea.

LUE LISÄÄ

Mantrisen Sentrisyyden energiahoidot

Antti välittää näitä voimallisia energiahoitoja, joita hänen oppaansa olivat kutsuneet Mantrisen Sentrisyyden hoidoiksi. Rauhoittava, vapauttava ja elinvoimaa lisäävä hoito.

Mantra tarkoittaa pyhiä äänteitä tai lauseita ja sentrisyys keskittämistä.

LUE LISÄÄ

Ryhmäkaukohoidot

Minea ja Antti välittävät hoitoja myös yhdessä. Ryhmäkaukohoidot ovat yleensä kohdistettu tiettyihin elämän teemoihin, esimerkiksi sydämen hoitoon, runsauden avaammiseen, itsensä rakastamiseen ym.

Pysyt ajantasalla tulevista ryhmäkaukohoidoistamme liittymällä Sydänpostin tilaajaksi. Näin saat sähköpostiisi myös muuta ilmaista inspiroivaa materiaalia.

Sydänpostin saat tilattua itsellesi tästä.

Olkoon sisäinen valosi aina vapaa loistamaan! 💛