Etusivu

Sydämesi on portti sielusi viisauteen,
se tietää kaikki vastaukset.
Sydämesi on portti parantavaan
energiaan, jolla on voima
parantaa syvimmätkin haavat.
Sydämesi on portti läsnäoloon, rauhaan ja
universumin ihmeisiin.
Sydämesi on portti ykseyteen.

Nyt on aikasi loistaa!

Sydänliekki tarjoaa sinulle työkaluja ja informaatiota, joka auttaa sinua tulemaan parhaimmaksi ja onnellisimmaksi versioksi itsestäsi.

Olen Minea Aittokoski, näkijä, mystikko ja monilahjakas taiteilija. Olen palvellut satoja ihmisiä tekemiensä tarot-tulkintojen, hoitojen, taiteen sekä Sydänliekki YouTube-kanavani kautta.

Sydämeni asia on auttaa sinua astumaan syvempään itsetuntemukseen, rakkauteen ja vapaampaan itsesi ilmaisuun.

Yhteytesi itseesi ja Kaikkialliseen Rakkauteen jota sinä olet, on sisäisen rauhan ja ilon perusta.

Transformatiiviset tulkinnat ja hoidot

Se vahvistaa yhteyttäsi omaan sydämeesi ja sen intuitiiviseen viisauteen. Puramme energioita ja uskomuksia, jotka eivät palvele sinua ja onnellisuuttasi. Pääset astumaan syvemmälle voimaasi ja luovan energiasi ilmentämisen äärelle. sekä selkeytä ja puhdista energiasi.

Sydänliekki YouTubessa

Sydänliekin YouTube-kanavalta löydät inspiroivaa henkiseen kasvuun -ja hyvinvointiin liittyvää materiaalia, tarot-tulkintoja, meditaatioita ja paljon muuta!

Tilaa maksuton Sydänposti! 💌

Sydänpostin tilaajana saat kerran kuussa sähköpostitse kirjoittamani Valoviestin joka tukee sinua matkallasi syvempään itsetuntemukseen, rauhaan ja rakkauteen. Sydänposti sisältää myös koosteen menneen kuukauden maksuttomista materiaaleista ja tiedot tulevista tapahtumista!