HOITAVA ÄÄNI

Hoitava ääni palauttaa sisäisen harmoniasi ja avaa sinut kokemaan sielusi kauneutta ja voimaa

Elätkö sinäkin usein arjessa kiirehtien ajatuksesta ja kokemuksesta toiseen, niin että hermostosi käy ylikierroksilla ja lihaksesi ovat jännittyneet?

Huomiosi ollessa liikaa kiinni ulkoisissa asoissa, sisäinen rauhasi alkaa rakoilla ja tilalle tulee suorittaminen, muiden miellyttäminen ja paineet. Et tunne olevasi kunnolla kotona kehossasi, tai tunne yhteyttä sydämeesi ja sinulle tärkeisiin tunteisiin.

Mihin katosikaan tuo taijanomainen yhteys itseen ja elämään joka sinulla oli lapsena, jolloin elämä oli suuri seikkailu ja sinä tämän jännittävän seikkailun pääosassa?

Se on sinussa kyllä edelleen! Tuo sisäinen ilo ja onnellisuus on sinun perimmäinen olemuksesi, joka tässä ajassa on jäänyt liian usein ulkoapäin tulevien paineiden ja odotusten varjoon.

Jotta se voisi nousta taas vahvemmin koettavaksesi, se tarvitsee tilaa ja hedelmällisen ympäristön, jossa mieli -ja keho pääsee rauhoittumaan ja luonnollinen tasapainon tila palaamaan.

Äänihoidot parantaa kehoa, mieltä ja sielua

Ääntä on käytetty hoito tarkoitukseen jo vuosituhannet ja nyt se on nousemassa yhä vahvemmin myös länsimaalaisen hyvinvoinnin kentälle ja tieteellisten tutkimusten kohteeksi.

Äänellä hoitaminen perustuu värähtelyjen harmonisointiin. Kaikki maailmankaikkeudessa koostuu värähtelevästä energiasta, myös fyysinen kehosi, tunteesi ja ajatuksesi.

Kun kehosi värähtelee sille harmoonisilla taajuuksilla, voit hyvin, olet terve ja koet sydänyhteyttä ja rauhaa.

Pitkittyneet stressi -ja muut ahdistavat tunnetilat vaikuttavat negatiivisesti energian virtaukseen -ja värähtelyyn kehoisysteemissäsi. Pitkään jatkuneina tälläiset epätasapainotilat näkyvät henkisinä ja/tai fyysisinä oireina ja sairauksina.

Hoitavien äänien avulla luomme tilan, jossa kehosi pääsee jälleen harmonisoitumaan ja puhdistumaan epäharmoonisista värähtelyistä.

Hoitavat äänet auttaa kehoasi laskeutumaan syvään rentouden tilaan, vaikuttaen mm. vagnushermoosi, joka on yhteydessä lähes kaikkiin sisäelimiisi ja on vastuussa parasympaattisen hermostosi toiminnasta. Parasympaattinen hermosto taas vastaa kehosi lepotilasta ja palautumisesta.

Kehosi ollessa rento, myös mielesi lepää. Tuolloin voit päästä käsiksi kaiken taustalla olevaan hiljaisuuteen ja rauhaan. Voimme kutsua tuota rauhaa myös Todellisen olemuksesi tai sielusi, luonnolliseksi olotilaksi, joka nousee koettavaksesi ollessasi harmoniassa itsesi ja ympäristösi kanssa.

Hoitavissa äänikylvyissä käytämme mm. kristallimaljoja, laulua, gongia, kristallista didgeridoota, rumpuja, kristallipyramideja ja rentouttavia koshi-kelloja.

KATSO TULEVAT ÄÄNIKYLVYT RYHMILLE 🤍

Hoitavat äänikylvyt

✔ Harmonisoi kehon

Kun hermostomme rauhoittuu, kehomme alkaa luonnollisesti harmonisoimaan kaikkia elintoimintojaan. Stressi tasomme laskiessa keskittymiskykymme ja yleinen hyvinvointimme paranee.

✔ Vapauttaa vanhaa ja palvelematonta

Äänihoidossa välittyvät värähtelyt putsaavat kehon solumuistia, sekä avaavat ja hoitavat kehon energiakeskuksia. Näin kehoomme juuttuneitten energioiden, kuten esim. tunnelukkojen vapautuminen voi tapahtua lempeästi.

✔ Syventää yhteyttäsi oman sisimpäsi kanssa

Kun mielemme hiljenee ja kehomme rentoutuu, saavumme sisäisyytemme äärelle. Pääsemme nauttimaan sisäisestä hiljaisuudesta ja läsnäolosta, joka ravitsee ja elävoittää koko olemustamme.

Yksityiset äänihoidot ja hoitavat äänikylvyt ryhmille

Hoitavat Äänikylvyt ovat saatavilla yksityishoitoina ja ryhmähoitoina.

Yksityishoidot tapahtuvat kotonamme Tuopanjoella, Hyvän Elämän Koululla. Voit saapua hoitoon yksin tai yhdessä läheisesi kanssa. Hyvän Elämän Koulu tarjoaa myös majoitusta, jos tulet kauempaa.

Tulevat Äänikylvyt ryhmille löydät tapahtuma sivulta. Järjestämme äänikylpyjä ryhmille myös tilauksesta ympäri suomen!

Hinnat (sis. alv 24%)

Yksityishoito Antin tekemänä: 80€ ja parihoito 150€

Yksityishoito Minean ja Antin tekemänä: 150€ ja parihoito 280€

Ryhmähoidot 90min osallistuja määrästä riippuen: 25-45€/henkilö


Yksityistilaisuudet

Tarjoamme äänikylpyjä yrityksille ja yhteisöille esimerkiksi työhyvinvointipäiviin tai pikkujouluihin. Äänikylpy toimii myös upeana osana syntymäpäiviä, Mother Blessingiä tai polttareita.

Äänikylpyjen kesto on tunnista puoleentoista tuntiin.

Voimme järjestää tapahtuman sovitusti tiloissasi, Joensuun keskustassa joogastudio Kindlyllä tai kotonamme Tuopanjoella Hyvän Elämän Koulun upeassa Mandala salissa.

Minimikorvaus yrityksille äänikylpyä järjestettäessä on 250 € meistä toisen ja 300 € molempien ohjatessa. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Yli kymmenen hengen ryhmille lisäkorvaus on 20 € henkilö.

Pienryhmien ja henkilökohtaisten tilaisuuksien ollessa kyseessä varmista hinta pyytämällä tarjousta.

"Äänikylvyn hoitavat äänet ovat kuin avain, joka auttaa poistamaan vanhan ja palvelemattoman. Tilalle kumpuaa uutta sisäisestä viisaudestamme ja rakkaudestamme käsin." -Antti