Hoitava taide

Tervetuloa nauttimaan maalaamistani teoksista, jotka kuvaavat sisäisten näkyjeni kautta tulleita kuvia, hoitavia energioita ja maailmoja.

Taiteessani oleva symboliikka kantaa mukanaan sielua nostattavia viestejä. Teoksista on luettavissa niitä maalatessa tullut kanavavointi, joka avaa teoksen energiaa.

Tältä sivulta löydät kuvat ja tekstit teoksistani, jotka ovat tällä hetkellä tilattavissa canvas-printteinä.

Teoksia on tulossa saataville paljon lisää Hengen Ja Tiedon-messujen yhteydessä lokakuussa 2023! ❤️‍🔥

Tilausohjeet tältä sivulta löytyviin teoksiin löydät sivun alareunassa.

Malja

Malja teos syntyi meditaatiossa näkemästäni näystä. Se edustaa tietoisuuttamme/ sieluamme, joka laskeutuu taivastasoilta kokemaan fyysistä elämää sen moninaisissa muodoissa, monissa eri ulottuvuuksissa ja maailmoissa.

Sielumme kerää kokemuksia ja niiden kautta oppii itsestään: ”kuka minä olen?”. Kun se on kerännyt tarpeeksi informaatiota, maljassa oleva silmä aukeaa. Tuolloin sielu tunnistaa itsensä ja muistaa oman todellisen olemuksensa, joka on puhdas tietoisuus ja rakkaus oppimassa ja kokemassa fyysisen muodon kautta. Valo ja pimeys sulavat yhdeksi, toisiaan palvelevaksi kokonaisuudeksi (yin ja yan silmässä) ja sielun tietoisuus siirtyy kokemaan ykseys-tietoisuutta. Se alkaa nähdä rakkauden silmin, sielunsa silmin, tunnistaen totuuden; sen että rakkaus on ainut tosi ja ikuinen asia ja on kaikessa elävässä. Se näkee illuusioiden läpi ja siksi on löytänyt rauhan.

Malja edustaa valaistumista, itsensä tunnistamista ja näkemistä. Se edustaa matkaa, jonka jokainen sielu haluaa kulkea ja kokea.

Malja-teos muistuttaa, että elämme nyt aikaa, jolloin ihmiskunta on heräämässä muistamaan oman todellisen olemuksensa ja alkuperänsä.

40cm x 40cm 75€

50cm x 50cm 85€

Meditaatio

Olet erottamaton osa kaikkeutta, kuin maailmankaikkeus minikoossa. Sinulla on pääsy maailmankaikkeuden salaisuuksiin sisäisyydestäsi käsin.

Meditoimalla pääsemme kokemaan sisäisyytemme maailmoja, sekä rauhaa ja hiljaisuutta joka on läsnä jatkuvasti kaiken takana, elämää ylläpitävänä tilana ja voimana (musta osa taulussa).

Mitä enemmän olemme virittyneitä sisäisyytemme viisauden kuulemiseen, sen helpompaa elämästämme tulee. Sisäisyydessämme on kaikki tarvittava viisaus elämämme elämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus tarvitsemme vain rohkaisua asettua kuulemaan sitä ja ottaaksemme tarvittavat askeleet.

Meditaatio teos voi olla se rohkaisija ja muistuttaja, että sinä olet viisaus, rakkaus ja osa mahtavaa maailmankaikkeutta.

Teos symboloi myös vahvaa, eheää energiakehoa sekä maskuliini- ja feminiini-energioiden tasapainoista liittoa.

40cm x 40cm 75€

50cm x 50cm 85€

Voima

Tämä teos edustaa tuhoutumatonta voimaa, joka sykkii jokaisessa solussasi. Tuo voima on raakaa elämänenergiaa, sisälläsi olevaa luomisen potentiaalia, jonka voit suunnata siihen, mitä haluat tänne luoda.

Tuon luomisen potentiaalin kautta syntyy kaikki elävä, kaikki muoto mitä näemme. Se on kuin alkuräjähdys, joka laittaa asiat liikkeelle ja laajenemaan. Se saa asiat syntymään ja kuolemaan kun on sen aika.

Teos edustaa myös rohkeutta olla iso ja näkyvä omassa voimassasi, omistaen luomisvoimasi ja tunnistaen sen kallisarvoisuuden. Se rohkaisee antamaan intohimosi tulen elävöittää oman olemuksesi ja samalla ravita kaikkia ympärillä olevia.

Sinun olemassaolosi täällä on syntynyt sielusi halusta ilmentää itseään, luoda ja kokea asioita.

Olet tuhoutumaton voima ja energia ihmisen muodossa.

On aika juhlistaa luomisvoimaasi ja ääretöntä potentiaaliasi, juuri tässä muodossa jossa juuri nyt olet!

30cm x 40cm 70€

Jakamisen ilo

Tässä teoksessa on jakamisen ilon energia. Kun kommunikoimme sisäisyydessämme olevia asioita muille, luomme energian liikettä. Sisäisyytemme jakamisen kautta voimme löytää jotakin uutta ja tärkeää itsestämme, sekä elämästä. Voimme synnyttää asioita, herättää kipinöitä muissa ja löytää vastauksia kysymyksiimme.

Teos muistuttaa myös henkioppaiden kanssa kommunikoinnista ja kuinka voimme käyttää heidän apuaan etsiessämme vastauksia pulmiimme. Enkelit ja henkioppaamme kuuntelevat huolemme ja ovat aina valmiita auttamaan meitä löytämään tien rauhaan ja onnellisuuteen.

Teos tuo tilaan kuin tilaan lämpöä ja jakamisen ilon energiaa!

Se muistuttaa rehellisen jakamisen hedelmällisyydestä ja siitä, kuinka sinun sydämesi totuus on jakamisen arvoinen!

30cm x 40cm 70€

Loitsu

Loitsu on mystinen ja taianomainen teos. Sain tähän inspiraationi myös meditaatiossa näkemästäni kuviosta, jota lähdin jäljittelemään.

Loitsu muistuttaa sinua tahrimattomasta sisimmästäsi. Siitä kuinka mikään ihmisyydessäsi tekemäsi tai kokemasi asia ei voi muuttaa sitä, mitä olet syvimmältä olemukseltasi, eli rakkautta.

Kuulin lauseet maalatessani: ”Olet vapaa luomaan karmaa” (vasemman puoleinen daavidin tähti, jossa pinkkikolmio). ”Olet vapaa vapautumaan karmasta” (oikean puoleinen daavidin tähti, jossa pinkki kolmio). ”Olet ikuisesti puhdas” (daavidin tähti alhaalla, jossa valkoinen kolmio).

Loitsu teos muistuttaa anteeksiannosta itseä ja muita kohtaan. Se ohjaa näkemään viattomuuden ja jumalallisen kipinän itsessä ja muissa. Se ohjaa parantavaan myötätuntoon ja lempeyteen.

Se kantaa transformaation energiaa. Sitä, että voimme milloin tahansa lähteä muutamaan elämämme suuntaa kun niin haluamme ja parantaa jopa syvimmätkin haavat joita ihmisyytemme matka on meihin jättänyt.

Olet vapaa, eikä menneisyytesi sido tai määrittele sinua!

30cm x 30cm 70€

Rauhan lumpeet

Rauhan lumpeet on leppoinen, luontoaiheinen teos. Siinä on läsnä kaunis pysähtyneisyys ja rauha.

Lumpeet ovat kauniin valkoiset, jopa hohtavan oloiset. Vesi on tyyni ja paikallaan kutsuen sisäisyyttäsi asettumaan, pysähtymään ja nauttimaan vaan olemisesta ja sen tuomasta ilosta.

Sopii kauniisti tilaan kuin tilaan luomaan harmoniaa ja rauhallista energiaa.

Kuin pala kaunista suomalaista luontoa!

20cm x 30cm 58€

30cm x 40cm 70€

Tilausohjeet:

Lähetä teoksen nimi, koko ja osoitetietosi sähköpostitse minea@sydanliekki.fi.

Teos maksetaan laskulla, joka tulee tilauksesi jälkeen sähköpostiisi.

Kaikki tällä sivulla olevat hinnat sisältävät alv 10% + postikulut! 💗