HYVINVOINTIA KEHOLLE JA MIELELLE

Joogaten

Joogaa on käytetty jo vuosi tuhannet hyvinvoinnin ylläpidon, sekä sisäisen rauhan ja vapauden saavuttamisen työkaluna. Jooga oli aluksi enemmänkin mielen harjoitteita, kuten meditaatiota. Vuosien saatossa se on muovautunut fyysisemmäksi harjoitukseksi, jossa yhdistyvät molemmat elementit: niin mielen kuin kehonkin hyvinvointi, voima ja joustavuus.

Lempeä jooga poistaa stressiä ja kehon jännitteitä. Se on hetki sinulle, kun saat pysähtyä itsesi äärelle, nauttimaan omasta ajasta ja lataaman akkusi.

Joogaharjoituksen rauhalliset liikkeet ja hengitysharjoitukset tuovat kehollesi ja mielellesi moninaisia positiivisia vaikutuksia. Tälläisiä ovat mm. kehotietoisuuden lisääntyminen, unenlaadun ja tasapainoaitsin paraneminen, lihaksien joustavuutta ja vahvuutta, immuniteetin vahvistuminen ja aineenvaihdunnan lisääntyminen. Joogassa tehtävät rentoutumisharjoitukset lisäävät hyvänolonhormooneja elimistössäsi, joten jooga toimii mahtavasti myös mielialan nostattajana!

Tuntimme sopivat hyvin aloittelijoille, mutta antavat paljon myös pidempään joogan parissa viettäneille.

Yin jooga

Yin jooga on syvä rentouttavaa, meditatiivista joogaa. Yin joogassa hoidamme kehon meridiaaneja eli energiakanavia rauhallisin venyttävin liikkein, hengitystä ja usein akupainallusta apuna käyttäen. Tunnit sopivat myös aloittelijoille.

Yin jooga Minean ohjaamana joka toinen keskiviikko klo 18:30-19:45 Joogastudio Kindlyllä Joensuussa. Ajanvarauksen tunnille löydät täältä.


Lempeä hatha jooga

Lempeä hatha jooga on yhdistelmä lempeää liikettä, hengitystä ja meditaatiota. Käytämme tunneilla monen eri joogalajin harjoituksia ja tekniikoita hyödyksemme tasapainoittamaan kehoa ja mieltä. Keho voimistuu ja vetristyy samalla kuin mieli rentoutuu. Tunnit sopivat myös aloittelijoille.

Tunneille pääset osallistumaan tiistaisin klo 18:00-19:30 Joensuun Enossa. Paikan tunnille voit varata s-postitse tai puhelimitse. Yhteistietomme löydät täältä.


Naurujooga

Naurujooga on ainutlaatuinen harjoitusmenetelmä, jossa jokainen voi nauraa ilman syytä tukeutumatta huumoriin, vitseihin tai komiikkaan. Saamme naurun aikaan yhdessä harjoitellen ja leikkimielisyyttä hyödyntäen. Nauraminen mm. kohentaa mielialaa, vähentää stressiä, vahvistaa immuunipuolustusta ja vahvistaa yhteyttä toisiin ihmisiin. Naurujooga käy hauskaksi ohjelmanumeroksi vaikkapa työpaikan tyhypäiville, syntymäpäiville tai polttareihin.

Voit tiedustella lisää ja tilata meidät piristämään tulevia tapahtumianne s-postitse tai puhelimitse. Yhteistietomme löydät täältä.

Tulevat naurujooga sessiot löydät tapahtumat-sivulta.


Joogakokemus porukallesi?

Olisiko lempeä joogatunti täydellinen osa työpaikkanne tyhy-päivää, syntymäpäivä yllätystä tai muuta tapahtumaa? Voimme räätälöidä tunnin sopivaksi porukkanne tarpeitten mukaan!

Jokaiseen tuntiin sisältyy alkurentoutus/ ohjattu meditaatio, hengitysharjoitus, jooga asanoita ja loppurentoutus hoitavien soitinten kera.

Minimikorvaus yrityksille on 250 € meistä toisen ja 300 € molempien ohjatessa. Hinta sisältää arvonlisäveron. Yli kymmenen hengen työryhmille lisäkorvaus on 20 €/ henkilö.

Pienryhmien ja henkilökohtaisten tilaisuuksien ollessa kyseessä, varmista hinta pyytämällä tarjousta!

Asiakaspalautteita

“Rauhaa, hetkeen pysähtymistä, itsen kuuntelua ja tiestysti myös fyysistä hyvääoloa. Ohjaus on ollut selkeää ja miellyttävää. Ihanat rentoutukset.”

(Yin jooga)

“Sopivan rauhallista, eikä liian vaikeita liikkeitä. Kehotietämystä on ollut kiinnostavaa saada. Ohjaajana Minea on ollut ihanan rauhallinen ja miellyttävä.”

(Yin jooga)

“En yleensä pidä ryhmäliikunnasta, mutta tästä olen pitänyt täysillä!”

(Lempeä hatha jooga)

“Kesken työviikon jooga-illat ovat antaneet kaivatun rauhallisen hetken. Ohjaus on selkeää ja vasta-alkajana on ollut helppoa lähteä mukaan. Tuntien eri teemat ovat olleet mielenkiintoisia. On ollut myö todella mukavaa, että on joogattu eri tyylilajien mukaan ja miksattu eri lajeja.”

(Lempeä hatha jooga)

“Olen pitänyt tosi paljon. Selkä on aina niin ihanan rento tunnin jälkeen ja pysyy hyvänä pitkään. Saan todella rentoa oloa, kaikki paineet ja ongelmat lähtevät pois mielestä. Tunneilla on ollut terapeuttisia vaikutuksia.”

(Lempeä hatha jooga)