Taianomainen Enkeli-ilta

Luovassa Puussa Lapinlahdella

15. toukokuuta 2021

On SINUN aikasi loistaa! ❤️ 

Tässä maailmassa olemme liian usein unohtaneet itsemme, ja sen kuinka upeita sieluja me todella olemme. Sinussa on jo herännyt tämä tietoisuus omasta sisäisestä valostasi ja potentiaalistasi. Olemme kuitenkin oppineet himmentämään omaa loistettamme ja elämään ulkopuolelta tulevien odotusten ja oppien mukaan. Tunnet jo varmasti itsekkin, että omasta valostasi ja sisäisestä totuudestasi luopuminen ei ole enää sinua varten, vaan sinua kutsuu halu elää vapaana, loistaa, rakastaa ja luoda runsautta ja onnellisuutta maailmaan, omasta sisäisyydestä käsin.

Valomaailman avulla voimme vapautua meitä rajoittavista opituista malleista, voimaantua ja alkaa elämään sitä elämää, jota todella haluamme elää!

Minea on tästä elävä esimerkki. Valomaailman ja enkeleiden avulla hän selätti mm. vakavan huumeongelman, itsetuhoisuuden, rikkinäiset ihmissuhteet ja kroonisen ahdistuksen. Enkelit ja Valonoppaat auttoivat hänet eteenpäin ja johdattivat parempaan, rakkaudellisempaan aikaan sekä elämään todeksi hänen sydämensä haaveita.

Enkeli-iltamme alkaa Minean tarinalla ja toisiimme tutustumisella Luovan Puun Enkeli-ruusukukkaisteen äärellä. Illan aikana saat vastaanottaa voimallisen enkeli-äänihoidon ja nostaa itsellesi enkeliviestin tähän hetkeen. Tarjolla on myös suolaista ja makeaa syötävää. Ilta kokoinaisuudessaan on täynnä parantavaa läsnäoloa ja energiaa, joka kirkastaa valoasi ja vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja Valomaailmaan. 

Illan lisäksi sinulla on upea mahdollisuus vastaanottaa myös oma henkilökohtainen energiahoito! Hoito linjaa sinut vahvasti sisäisen Valosi ja viisautesi kanssa ja sulattaa tieltäsi energioita, jotka jarruttavat sinua. Tämä on todella voimallinen yhdistelmä enkeli-illan parantavien energioiden kanssa. ❤️

Aikoja hoidoille on launantaina 15.5 klo 11:30-15:30

Hinnat: (sis. Alv24%)

Enkeli-ilta 73€

Enkeli-ilta tarjoukset hoidoista:

Enkelihoito Minean tekemänä 67€ (norm.77€)

Energiahoito Antin tekemänä 66€ (norm. 110€)

Paikkana toimii Luova Puu osoitteesessa Pajuharjuntie 16, 73100 Lapinlahti, klo 16:30-20:00.

Osallistujia enkeli-iltaan mahtuu mukaan 10-12 henkilöä.

Tervetuloa! ❤️

Ilmoittaudun mukaan!