MIESTEN RYHMÄT


Tervetuloa mukaan miesten ryhmätoimintaan!

Ryhmien tarkoitus on tarjota tukea omaan voimaan, läsnäoloon ja rakkauteen asettumisessa. Toisten miesten läsnäolo auttaa meitä löytämään sisältämme ne asiat, jotka tällä hetkellä ovat meille tärkeitä, ja joita elämäämme kaipaamme.

Jokainen meistä arvostaa aitoutta itsessämme ja toisissamme, mutta usein aitona itsenä oleminen myös pelottaa. Kun vastaamme toiminnallamme omiin toiveisiimme huomaamme olevamme haavoittuvaisia: entä jos toiveitamme ei arvosteta ja kuulla ja hyväksytä? Aitous on siis näkyvyyttä omien tunteiden, toiveiden ja kaipuiden kanssa. Ryhmä tarjoaa tukea oman kokemuksen näkyväksi tuomiseen ja kommunikoimiseen.

Ryhmään osallistumiseen riittää kiinnostus ja halu tutustua itseesi. Pelkkä läsnäolosi on ryhmälle arvokas. Meillä jokaisella on elämänkokemuksemme, joka yhdistettynä sydäntemme toiveisiin tuo meille näkökulmaa siihen, mikä elämässä on tärkeää. Tämä näkökulmamme on kaikille arvokas. Keskustelun lisäksi teemme yhdessä yksinkertaisia harjoituksia, joilla pääsemme kosketuksiin sisäisen maailmamme ja aidon kokemuksemme kanssa. Ryhmä tarjoaa siis turvallisen tilan tutustua itseemme ja jakaa sisimmästäsi käsin, jotta vastaava aito kohtaaminen olisi helpompaa myös arjessamme. Aito hetki itselle on myös panostamista hyvinvointiin ihmissuhteissamme.

Palkitsevimmat ihmissuhteet ovat yleensä niitä, joissa koemme olevamme omia itsejämme ja siten myös kykenemme tarjoamaan aitoa läsnäoloa ja yhteyttä toisillemme.

Tervetuloa tutustumaan itseesi ja astumaan täydempään ja aidompaan elämäsi kokemiseen!

Tulevat Miesten ryhmät:

  • Seuraava Miesten ilta pidetään 23. helmikuuta Rantakylässä VoimaGallerialla kello 18 alkaen. Illan aiheena on omanarvontunto. Ilmoittaudu ja lue lisää tapahtumasivulta.

Lisätietoja

Tutustuakseni minuun voit käydä Facebook-sivullani ja YouTube-kanavallani nimellä Rakastava Sydän. Olet myös tervetullut ottamaan minuun yhteyttä puhelimella numerosta 040-4107004.

Terveisin Antti Aalto

Ota yhteyttä!