Näkijän palvelut

Intuiviiset kortti tulkinnat ja Sielunkartat

SELKEYTTÄ JA VOIMAA

Intuitiivisesta kortti tulkinnasta

Joskus olemme eksyneitä mielemme sokkeloihin ja epävarmuuksiin... Tällöin tiemme tuntuu peittyvän usvasta ja meidän on hankala suunnistaa eteenpäin elämämme polulla. On vaikeaa tehdä valintoja ja tuntea sisäistä rauhaa, kun mielemme ei ole selkeä ja epäröimme ottaa seuraavia askeleitamme. 

Tällaisina hetkinä intuitiivinen kortti tulkinta tarjoaa tukea ja vahvistusta omalle polullesi. Tulkinta antaa sinulle uusia voimauttavia näkökulmia ja kuljettaa sinut oman voimasi äärelle, josta käsin sinun on helpompi tehdä sinulle tärkeitä valintoja parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tulkinnan kautta tuleva informaatio auttaa mieltäsi rauhoittumaan ja asettumaan kuulemaan omaa sisäistä viisauttasi.  

Sinussa on jo kaikki vastaukset ja tämä tulkinta ohjaa sinut niiden äärelle!

Minea on tulkinnut kortteja jo yli 8 vuoden ajan. Niistä on muodostunut hänelle luonnollinen tapa yhdistyä henkimaailman opastukseen ja omaan sisäiseen viisauteensa. 

Minean tulkinnat ovat tuoneet hänelle itselleen sekä monille muille selkeyttä ja lohtua, ja tuoneet rauhaa hankalienkin tilanteiden keskelle. 

Tulkinnat tapahtuvat joko livenä Kontiolahdella tai etänä Zoomin välityksellä.

3  kortin pöytä on katsastus tämän hetkiseen tilanteeseesi ja sisältää opastuksen yhteen elämäsi osa-alueeseen.

Tulkinta aika n.30min / Hinta 55€ 

7  kortin pöytä on laajempi katsaus tämän hetkiseen tilanteeseesi ja sisältää opastusta useampaan elämäsi osa-alueeseen.  

Tulkinta aika n.60min / Hinta 88€ 

Hinnat sis. Alv 24%

TILAA OMA TULKINTASI TÄSTÄ

TAIJANOMAISET

Sielunkartat

Sielunkartta on uniikki teos sielusi energiasta. Se sisältää parantavaa voimaa, joka auttaa sinua muistamaan oman kauneutesi ja Jumallallisen alkuperäsi. Se kuljettaa sinut yhä uudelleen oman voimasi ja valosi äärelle, nostattaen henkilökohtaista energia värähtelyäsi.

Sielunkarttaan piirtyy sinulle läheisiä henkioppaita ja valomaailman auttajia, jotka auttavat sinua toteuttamaan omaa sieluntehtäväsi. Jokaisella heistä on oma viestinsä sinulle, joka on aina voimauttava ja vie sinua eteenpäin kohti sydämesi haaveiden toteutumista.

Sielunkartta käsittelee myös ihmisyytesi eri osia, tuoden valoa, toivoa ja rakkautta sinne, missä sitä eniten kaipaat.

Sielunkartta toimii esim. täydellisenä osana koti alttariasi, josta se säteilee nostattavaa positiivista energiaa kaikkialle kotiisi.

“Oikeastaan en osaa edes pistää sanoiksi sitä mitä sielunaspektikartalta sain, paljon enemmän ainakin mitä olisi ikinä voinut kuvitella. Kartassa kaikki piti paikkaansa ja se aukasi minulle myös paljon lisää sekä sain jotenkin uusia näkökulmia ja ajatuksia. Tuntuu kuin kaikki olisi epätodellista, on niin vapauttava ja rauhallinen olo. Paljon kiitoksia sinulle tästä, en voi kiittää tarpeeksi!"

- Tiia

Sielunkarttojen esittely

Tämä on esittely video uudistuneista Sielunkartoista. Videolla kuulet, miten Sielunkartat syntyivät ja näet millaisia osia jokainen kartta pitää sisällään. Pääset myös nautiskelemaan ystäväni Tarjan Sielunkartan ihanista energiota.

Sielunkartta toteutetaan A4 kokoiselle paperille lyijykynällä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös monistaa ja värittää oma karttasi, tai tilata sielunkarttasi valmiiksi väritettynä.

Sielunkartan mukana saat sen tulkinnan, joko livenä, videopuheluna tai videona mahdollisuuksien mukaan.

Kartta valmistuu yleensä 1-3 viikossa.

Hinnat (sis alv 10%)

Sielunkartta ja tulkinta: 180€

Sielunkartta väritettynä + tulkinta: 300€

TILAA OMA SIELUNKARTTASI