ASIAKAKKAAT KERTOVAT

Spontaneous Transformation- hoidosta

“Kävin hoidossa (STT), kokemus oli mieletön. Minean lämmin ja rakkaudellinen energia sai minut avautumaan lähes välittömästi. Hänen johdattamansa meditaatio johdatti hyvin lapsuudesta lähtöisin oleviin tunteisiin, sekä oman voimani äärelle, johon kaikilla on mahdollisuus päästä. Hoidon jälkeen olo oli kirkas. Aion varmasti mennä uudelleen Minealle ja suosittelen lämpimästi muillekin."

-Henna


Spontaneous Transformation- hoidosta

“Vetämäsi istunto (STT) oli hyvä ja rauhallinen. Koin, että sinä olit siinä täysin mukana ja teit sen sydämestäsi. Pystyin hyvin rentoutumaan ja luottamaan sinuun sen istunnon aikana. Se eteni järjestelmällisesti ja selkeästi. Oloni oli sen jälkeen pirteä. Voin suositella lämpimästi sellaista istuntoa kaikille muillekin! KIITOS paljon!” 

-Urpo


Enkeli-illastamme

“Tulin kuulluksi ja nähdyksi rakkaudella, sallivan energian ympäröimänä. Minulle oli tilaa olla minä ja sain vahvistusta omalle polulleni. Kiitos 💗”

-Hilkka


Enkeli-illastamme

“Kiitos perjantain enkeleistä. Olen voinut paljon paremmin. Aivan kuin jotain synkkää ja mustaa olisi lähtenyt pois, jokin asia jota ei ole osannut käsitellä aikaisemmin.”

-Katja


Enkeli-illastamme

“Kiitos teille ihanasta enkelikohtaamisesta.
Kaiken enkeli-illassa kokemani jälkeen vahvistui ajatus, että olen oikealla tiellä. Löydän sen sisäisen lapsen itsessäni ja samalla uskon siihen, että minun ei tarvitse pärjätä yksin ja minä kelpaan juuri tällaisena kuin olen. Illan musiikin ja sanojen maailma loi minuun turvan ja samalla tunsin suurta rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Korttien sanoma kertoi juuri minun matkastani ja olen lopultakin saapumassa ilon lähteelle, pois tältä synkältä taipaleelta. Kiitos Minea ja Antti. Olette juuri niitä arjen enkeleitä, jotka valavat toivoa ihmisille.”

- Leena


Sydämeni Voima-meditaatioryhmästä

Oivalluksia antavaa, lämminhenkistä ja syvällistä tulkintaa. Ihana tuki oman itsensä ymmärtämiseen ja henkiseen kasvuun. Voimaannuttavia, ihania meditaatioita. Meditaatioiden jälkeen oma olo on ollut kevyempi, läsnäolevampi ja rauhallinen. Auttanut vahvistamaan yhteyttä omaan sisimpään ja rakkaudellista suhtautumista itseen, kuin myös kanssaeläjiin ja ylipäätään maailman ilmiöihin. Minea on valoisa, sympaattinen, helposti lähestyttävä, lämminsydäminen ja vahvan intuitiivisen lukutaidon/lahjan omaava. Kiitos Minealle ja kanssakulkijoille. Ryhmän tuki on ollut avartavaa ja sydäntä kovasti lämmittävää. Ihania olette!

- Sari


Enkelihoidosta

“Olin jo pitkään tuntenut intuitiivista kutsumusta kyseistä hoitoa kohtaan. Sydänliekin youtube-videoita katselleena olin jo saanut jonkinlaisen käsityksen siitä, minkälainen ihminen hoidon kanavoisi - on sanomattakin selvää, että Minea on linjassa oman sieluenergiansa ja alkulähteen kanssa, siksi hän onkin ihmisenä erittäin lämmin, luotettava, empaattinen ja myötätuntoinen kaikkea elävää kohtaan ymmärtäen syvästi henkisiä totuuksia kuten ykseys ja rakkaus. Hän kanavoi niin valtavan paljon korkeavärähteistä energiaa hoitoni aikana, että maatessani sängyllä kehoni rentoutui aivan uudella tavalla ja oma värähtelytasoni alkoi heti hetki hetkeltä värähdellä yhä korkeammalla värien, rakkauden, autuuden ja vapautuneisuuden kokemuksissa. Luonnollisesti kaikki mikä oli esteenä näille tunteille täytyi päästää irti. Olin pitkään kantanut mukanani surua ja pelkoa menneisyyden kokemuksistani, jotka olivat kietoutuneet toisiinsa ns. energeettiseksi tuskan verkoksi, jonka näin hyvin visuaalisesti hoidon aikana. Tämä verkko nostettiin ilmoihin ja verkon alta paljastui se oma sieluenergia - se osa minua joka on kuolematon ja vapaa ajasta ja kärsimyksestä. Aluksi pelkäsin meneväni takaisin lukkoon kun hoidosta on kulunut tarpeeksi aikaa, mutta nyt viikkojenkin jälkeen tunnen edelleen keveyttä ja vapautta."

-Teemu


Enkelihoidosta

“Hoidon jälkeen olin ihan uskomattoman rento, rauhallinen ja hyväntuulinen. Kaikki tuntui selkeältä ja hyvältä, nauroin loppuillan vähän kaikelle tai en millekään erityiselle. Oloni oli vapautunut ja huojentunut entisestään huomattavasti. Hoito antoi minulle enemmän kuin uskalsin odottaa, pitkän aikaa minulla on ollut vähän toivoton olo eikä mistään oo tuntunut saavan apua. Tämä kuitenkin palautti minut takas "maan pinnalle" ja muistutti minua kaikesta hyvästä mikä minussa jo on."

- Tita


Enkelihoitosta

“Mikä kaunis kokemus! Hoidon jälkeen tunsin valtavan määrän selkeyttä siitä kuka olen ja mitä haluan tehdä elämässäni. Ja kaiken isäksi sain paljon energiaa, jonka kohdistan nyt unelmiini. Suosittelen jokaiselle, joka tuntee vähäänkään kutsumusta ottaa hoito!"

( käännetty englannista suomeksi )

- Damian


Sielunkartta-tulkinnasta

"Hei. Nyt on sielunkartta saapunut perille aivan uskomattoman upea, en olisi voinut ikinä uskoa tälläistä yllätystä ja syntymäpäivä lahjaa! Aivan mieletön, eilen katsoin videosi jonka jälkeen en ole tiennyt mitä ajatella kun olen edelleen niin järkyttynyt, hyvällä tavalla.

Nyt kartta on kuitenkin edessäni, enkä voi muuta kuin katsoa sitä. Videoo katsoessani, en ollut uskoa tätä todeksi, olen katsonut videoitasi innoissani ja yhtäkkiä teetkin minulle videon laulaessasi syntymäpäivä laulun tajusin, että totta se on ja itkuhan siinä pääsi. Koskaan en ole kokenut mitään vastaavaa kuin eilen videon aikana. Tunsin niin monia eri tuneita, olin yllättynyt, iloinen, onnellinen ja lopuksi tuli jotenkin niin helpottunut olo ja pääsi myös niiiin iso huokaisu.

Oikeastaan en osaa edes pistää sanoiksi sitä mitä sielunkartalta sain, paljon enemmän ainakin mitä olisi ikinä voinut kuvitella. Kartassa kaikki piti paikkaansa ja se aukasi minulle myös paljon lisää sekä sain jotenkin uusia näkökulmia ja ajatuksia. Tuntuu kuin kaikki olisi epätodellista, on niin vapauttava ja rauhallinen olo. Paljon kiitoksia sinulle tästä, en voi kiittää tarpeeksi!"

-Tiia


Minean tekemästä tarot-tulkinnasta

“Sain vastauksia, varmuutta, toivoa ja uskoa itseeni että omaan polkuuni. Mahdolliset epävarmuudet ja mietinnät saivat sulaa pois kun laajempikuva valottui. Kovasti on työtä tehtävä, mutta nyt se ei tunnu pahalta, olen valmis kohtaamaan itseni, työni ja tarkoitukseni. Nurkkavieruna oleilu on ohi, eikä se taatusti ole polkuni.

Olen kauttaaltaan kiitollinen, että elämässäni on kaltaisiasi henkilöitä, joille on annettu kykyjä ja lahjoja! Tietotaitosi ja sydämesi ohjaa sinua niin selkeästi!

Toivoisin tavata sinua useammin ja hakea askarruttaviin kysymyksiin juuri sinulta vastauksia. Kehuin kykyäsi kanavoida tulkinnan aikana ja kehun nytkin. Tiedän kuinka intuition ja tarkoituksen on oltava kohdallaan, jotta noinkin tarkkaan osuneet kortit voivat tulla esille. Jokainen kortti piti sisällään tietoa, joka ruokki intuitiotani ja rauhoitti sisäistä kyselijääni. Antamasi täydennykset ja tiedot lisäsivät janoani elämään ja uskoa, etten ehkä kuolekaan nuorena vaan saan elää elämäni juuri niin kuin tahdon, kunhan alan elää sitä!”

- Sarita