Palautteita

PALAUTTEITA

Spontaneous Transformation- hoidot

“Kävin hoidossa (STT), kokemus oli mieletön. Minean lämmin ja rakkaudellinen energia sai minut avautumaan lähes välittömästi. Hänen johdattamansa meditaatio johdatti hyvin lapsuudesta lähtöisin oleviin tunteisiin, sekä oman voimani äärelle, johon kaikilla on mahdollisuus päästä. Hoidon jälkeen olo oli kirkas. Aion varmasti mennä uudelleen Minealle ja suosittelen lämpimästi muillekin.”

-Henna

“Vetämäsi istunto (STT) oli hyvä ja rauhallinen. Koin, että sinä olit siinä täysin mukana ja teit sen sydämestäsi. Pystyin hyvin rentoutumaan ja luottamaan sinuun sen istunnon aikana. Se eteni järjestelmällisesti ja selkeästi. Oloni oli sen jälkeen pirteä. Voin suositella lämpimästi sellaista istuntoa kaikille muillekin! KIITOS paljon!” 

-Urpo

Minean ja Antti Aallon järjestämät enkeli-illat

“Tulin kuulluksi ja nähdyksi rakkaudella, sallivan energian ympäröimänä. Minulle oli tilaa olla minä ja sain vahvistusta omalle polulleni. Kiitos 💗”

-Hilkka

“Kiitos perjantain enkeleistä. Olen voinut paljon paremmin. Aivan kuin jotain synkkää ja mustaa olisi lähtenyt pois, jokin asia jota ei ole osannut käsitellä aikaisemmin.”

-Katja

“Kiitos teille ihanasta enkelikohtaamisesta. Kaiken enkeli-illassa kokemani jälkeen vahvistui ajatus, että olen oikealla tiellä. Löydän sen sisäisen lapsen itsessäni ja samalla uskon siihen, että minun ei tarvitse pärjätä yksin ja minä kelpaan juuri tällaisena kuin olen. Illan musiikin ja sanojen maailma loi minuun turvan ja samalla tunsin suurta rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Korttien sanoma kertoi juuri minun matkastani ja olen lopultakin saapumassa ilon lähteelle, pois tältä synkältä taipaleelta. Kiitos Minea ja Antti. Olette juuri niitä arjen enkeleitä, jotka valavat toivoa ihmisille.”

– Leena

Tarot-tulkinnat

”Olipa kerrassaan mahtava kokemus! Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta kun mulle tehdään tämmöinen tulkinta ja olen ikikiitollinen, että kuuntelin sydämen johdatusta ja tilasin tulkinnan juuri sinulta. Sulla on huikea kyky – ensinnäkin luoda turvallinen ja lämmin ilmapiiri, missä uskaltaa näyttää itsensä kokonaisena kaikkine puolineen, haavoittuvaisena – olet linjassa jonkun korkeampien voimien kanssa – sulla on kyky TODELLA nähdä ja tulkita korttien kautta universumilta välittyneitä viestejä – oli kerrassaan parantavaa saada sanoitus niille aatoksille, jotka olivat tätä aikaisemmin olleet epämääräisiä hahtuvia, minkä on tiennyt olevan olemassa, mutta mistä ei oikein ole saanut kiinni – sun kannustavat ja rohkaisevat sanat jäi sydämeen soimaan ihanina sävelinä. Odotan kovasti että pääsen vielä tallenteen kautta syventymään tulkintaan uudestaan.”

-Tea

”Todella hyvä fiilis on kyllä nyt tulkinnan jälkeen. Tuntuu ehdottomasti, että on saanut työkaluja tästä. Oli kyllä hieno ja mielenkiintoinen tulkinta. Mie en vaan voi käsittää miten samat asiat voi toistua monissa korteissa, niitten värimaailmatkin ja kaikkea. Tosi jännä!  Siulla on ihanan rento läsnäolo, mikä on positiivista, jos vaikka hirveästi jännittäisi, että minkälaista tää on, niin siusta tulee kyllä sellainen vastanottavainen ja rento fiilis. Voin kuvitella että ihmiset voivat olla omia itsejään näissä tulkinnoissa. Tästä on apua varmasti moniinkin tilanteisiin. Kiitos tosi paljon! ”

-Anna

“Sain vastauksia, varmuutta, toivoa ja uskoa itseeni että omaan polkuuni. Mahdolliset epävarmuudet ja mietinnät saivat sulaa pois kun laajempikuva valottui. Tietotaitosi ja sydämesi ohjaa sinua niin selkeästi! Jokainen kortti piti sisällään tietoa, joka ruokki intuitiotani ja rauhoitti sisäistä kyselijääni. Antamasi täydennykset ja tiedot lisäsivät janoani elämään ja uskoa, etten ehkä kuolekaan nuorena vaan saan elää elämäni juuri niin kuin tahdon, kunhan alan elää sitä!”

-Sarita

Sydämeni Voima-meditaatioryhmä

“Oivalluksia antavaa, lämminhenkistä ja syvällistä tulkintaa. Ihana tuki oman itsensä ymmärtämiseen ja henkiseen kasvuun. Voimaannuttavia, ihania meditaatioita. Meditaatioiden jälkeen oma olo on ollut kevyempi, läsnäolevampi ja rauhallinen. Auttanut vahvistamaan yhteyttä omaan sisimpään ja rakkaudellista suhtautumista itseen, kuin myös kanssaeläjiin ja ylipäätään maailman ilmiöihin. Minea on valoisa, sympaattinen, helposti lähestyttävä, lämminsydäminen ja vahvan intuitiivisen lukutaidon/lahjan omaava. Kiitos Minealle ja kanssakulkijoille. Ryhmän tuki on ollut avartavaa ja sydäntä kovasti lämmittävää. Ihania olette!”

– Sari

Enkelihoidot

”Kiitos vielä hoidosta! Se oli aivan ihana kokemus! Minulle jäi hyvät fiilikset, se rentoutti syvästi ja sysäsi minua taas eteenpäin omalla henkisellä polullani. Tein tässä reikihoitoa maanantaina niin hoidettava totesi et energiat on voimistuneet viime kertaan verraten. Joten paljon hyvää sain siitä hoidosta! Ja sie ihana sanoit minulle asioita joita halusinkin kuulla ja annoit minulle uskoa siihen et miekin voi saavuttaa unelmani. Joten vielä kiitos”

-Suvi

”Olin pitkään kantanut mukanani surua ja pelkoa menneisyyden kokemuksistani, jotka olivat kietoutuneet toisiinsa ns. energeettiseksi tuskan verkoksi, jonka näin hyvin visuaalisesti hoidon aikana. Tämä verkko nostettiin ilmoihin ja verkon alta paljastui se oma sieluenergia – se osa minua joka on kuolematon ja vapaa ajasta ja kärsimyksestä. Aluksi pelkäsin meneväni takaisin lukkoon kun hoidosta on kulunut tarpeeksi aikaa, mutta nyt viikkojenkin jälkeen tunnen edelleen keveyttä ja vapautta.”

-Teemu

“Hoidon jälkeen olin ihan uskomattoman rento, rauhallinen ja hyväntuulinen. Kaikki tuntui selkeältä ja hyvältä, nauroin loppuillan vähän kaikelle tai en millekään erityiselle. Oloni oli vapautunut ja huojentunut entisestään huomattavasti. Hoito antoi minulle enemmän kuin uskalsin odottaa, pitkän aikaa minulla on ollut vähän toivoton olo eikä mistään oo tuntunut saavan apua. Tämä kuitenkin palautti minut takas ”maan pinnalle” ja muistutti minua kaikesta hyvästä mikä minussa jo on.”

– Tita

“Mikä kaunis kokemus! Hoidon jälkeen tunsin valtavan määrän selkeyttä siitä kuka olen ja mitä haluan tehdä elämässäni. Ja kaiken isäksi sain paljon energiaa, jonka kohdistan nyt unelmiini. Suosittelen jokaiselle, joka tuntee vähäänkään kutsumusta ottaa hoito!”

( käännetty englannista suomeksi )

– Damian

Sielunkartta-tulkinnat

”Oikeastaan en osaa edes pistää sanoiksi sitä mitä sielunkartalta sain, paljon enemmän ainakin mitä olisi ikinä voinut kuvitella. Kartassa kaikki piti paikkaansa ja se aukasi minulle myös paljon lisää sekä sain jotenkin uusia näkökulmia ja ajatuksia. Tuntuu kuin kaikki olisi epätodellista, on niin vapauttava ja rauhallinen olo. Paljon kiitoksia sinulle tästä, en voi kiittää tarpeeksi!”

-Tiia