Rummuntekoviikonloppu JoyPackilla Koivussa

15. -17. Tammikuuta 2021

Rumpukurssilla valmistat itsellesi kauniin rummun, jolla voit hoitaa ja siunata, ja jonka äänen saattelemana matkata. Lisäksi kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua siihen, miten itseäsi tällä hetkellä koet ja mikä sinulle on elämässäsi oleellista.

Rummut ja rummuntekokurssi toimivat eräänlaisena porttina, joka voi avata itsetuntemustasi, itseilmaisuasi ja kokemustasi maailmasta ja elämästä. Oma rumpu ja rumpujen ääni avaavat ovia sisäisiin maailmoihin ja tukevat sinua sisäisen totuutesi ja rakkautesi ilmentämisessä.

Viikonlopun aikana meditoimme yhdessä, nautimme luonnosta, äänimaljoista, laulusta ja muista soittimista. Luomme tilan ottaa vastaan ja jakaa sisäistä viisautta ja rakkautta mukaamme elämänmatkalle. Tästä rakkaudellisesta tilasta rumpusi ja kapulasi pääsevät syntymään. Lauantaipäivä on varattu rummun valmistukseen, sunnuntai kapulaa varten.

Rumpu valmistetaan poronnahasta valmiille koivuvaneriselle kehälle. Halutessaan rumpunahan voi värjätä. Erilaiset taikaesineet voivat halutessasi olla mukana rummun synnyssä, mutta kysy näistä mieluusti etukäteen. Kapulaa varten voit ottaa mukaasi sopivan kepin, jonka kanssa koet yhteyttä.

Kurssi alkaa lauantaina kello 10 ja päättyy sunnuntaina noin kello 16. Kurssi järjestetään JoyPackin kauniissa tiloissa luonnon äärellä.

Voit saapua paikalle jo perjantai-iltana. Yöpyminen/majoitus maksetaan erikseen JoyPackille. Yöpyessä hinta on 50€/hlö/vrk sisältäen keittolounaan, päivällisen ja omatoimiset aamu- ja iltapalan. Ruuat ilman majoitusta maksavat 15€/pvä. Lauantai-iltana on sauna. Lisätietoja majoituksesta ja kurssipaikasta löydät sivuilta www.joypack.fi

JoyPack-taloon mahtuu yöpymään 8-10 hlöä, kurssille enintään 12 henkilöä.

Kurssin hinta on 300€ sis. alv. Hinta sisältää rummuntekotarvikkeet ja ohjauksen/ohjelman.

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ