Sielunkartat

Uniikki voimatyökalu, joka vahvistaa yhteyttäsi sielusi voimaan ja toimii henkilökohtaisen värähtelytaajuutesi nostattajana

Unohdatko usein, kuinka upea ja tärkeä todella olet? Onko sinun helppoa vaipua itsesi pienentämiseen ja erottaa itsesi mielessäsi omasta voimasta ja säteilystäsi, ja vieläpä aivan turhaan?

Kuvittele, miltä tuntuisi kun jokin linkittäisi sinut päivittäin oman voimasi -ja aidon ilosi lähteelle muistuttamalla sinua joka päivä omasta ikuisesta, Jumalallisesta olemuksestasi.

Ja entäpä omien rakkaitten henkioppaiden läsnäolosta, jotka ovat aina valmiita tukemaan sinua, sekä moniulotteisen sielusi aspekteista korkeammissa ulottuvuuksissa, joiden kantama viisaus on valmiina tulemaan käyttöösi tässä elämässä, juuri nyt!

Tämä uniikki kanavoitu voimatyökalu on suunniteltu toimimaan juuri tällä tavoin. 💗

Voimauttavaa symboliikkaa Korkeimmalta itseltäsi ja valomaailman oppailtasi

Sielunkartan sisältämä symboliikka on kanavoitu Korkeimmalta itseltäsi ja henkioppailtasi auttamaan sinua kehollistamaan oman sielusi kirkaan säteilyn. Se auttaa sinua muistamaan oman kauneutesi ja Jumallallisen alkuperäsi. Se kuljettaa sinut yhä uudelleen oman voimasi ja valosi äärelle, aktivoiden DNA:tasi värähtelemään sielusi valon taajuuksilla nostattaen henkilökohtaista energiavärähtelyäsi.

Tämä lisää luontaista kykyäsi kokea onnellisuutta, mikä ei ole riippuvainen ulkoisista tekijöistä ja elämään jatkuvassa tietoisessa yhteydessä oman Jumalallista alkuperää olevan, kuolemattoman sielusi kanssa. Tietoinen yhteys sieluusi tuo mukanaan syvän rauhan, luottamuksen ja ilon.

Sielunkarttaan piirtyy sinulle läheisiä henkioppaita ja valomaailman auttajia, jotka auttavat sinua toteuttamaan omaa sieluntehtäväsi. Jokaisella heistä on oma viestinsä sinulle, joka on aina voimauttava ja vie sinua eteenpäin kohti sydämesi haaveiden toteutumista.

Kartassa on mukana myös sielusi aspekteja korkeammista ulottuvuuksiasta ja edellisistä/rinnakkaisista elämistäsi, jotka ovat tulleet siirtämään oman tietotaitonsa käyttöösi tähän elämään. Sielunkartta siis auttaa sinua muistamaan ja kehollistamaan oman moniulotteisen olemuksesi tässä elämässä ja ajassa.

Sielunkartta käsittelee myös ihmisyytesi eri osia, tuoden valoa, toivoa ja rakkautta sinne, missä sitä eniten kaipaat. 💗

“Oikeastaan en osaa edes pistää sanoiksi sitä mitä sielunaspektikartalta sain, paljon enemmän ainakin mitä olisi ikinä voinut kuvitella. Kartassa kaikki piti paikkaansa ja se aukasi minulle myös paljon lisää sekä sain jotenkin uusia näkökulmia ja ajatuksia. Tuntuu kuin kaikki olisi epätodellista, on niin vapauttava ja rauhallinen olo. Paljon kiitoksia sinulle tästä, en voi kiittää tarpeeksi!"

- Tiia

Sielunkarttojen esittelyvideo

Videolla kuulet, miten Sielunkartat syntyivät ja näet millaisia osia jokainen kartta pitää sisällään.

Pääset myös nautiskelemaan ystäväni Tarjan Sielunkartan ihanista energiosta.


Vinkkejä sielunkartan käyttöön

Laittamalla Sielunkarttasi kauniisiin kehyksiin, lisäät sen juhlallisuuden tuntua entisestään sekä suojaat sen rypistymiseltä. Sinähän olet parhaan mahdollisen arvoinen!

Sielunkartta toimii täydellisenä osana koti-alttariasi (jos sinulla ei ole sellaista vielä, voi oma sielunkarttasi inspiroida luomaan sellaisen!) Alttariltasi se säteilee nostattavaa positiivista energiaa kaikkialle kotiisi. Voit asettaa sen ympärille lempi kristallejasi, kynttilöitä ja kukkia voimistamaan entisestään kartastasi säteilevää hyvää energiaa. 💗

Sytytä kynttilä ja istu karttasi eteen meditoimaan. Anna sielunkarttasi energian aktivoida tietoisuuttasi ja avata aistejasi Korkeamman itsesi ja valonauttajien viesteille.

Hengittele hetki rauhassa katsellen sielunkarttasi symboliikkaa. Anna sen linjata chakrasi virtaamaan Korkeimman itsesi valoa, harmonisoiden koko olemuksesi. 🙏


Sielunkartta ja sen tulkinta

Sielunkartta toteutetaan A4 kokoiselle paperille lyijykynällä. Minea piirtää valokuvaasi apuna käyttäen karttaan sinun kasvokuvasi.

Sielunkartan saat tilattua joko väritettynä tai värittämättömänä.

(vinkki: voit myös kopioida ja monistaa oman värittämättömän kartan ja värittää sen myös itse!)

Sielunkartan mukana saat myös sen sisältämän symboliikan ja viestien tulkinnan. ⭐

Tulkinta tapahtuu joko livenä Hyvän Elämän Koululla Tuopanjoella tai zoomin välityksellä.

Tulkinnasta jää sinulle nauhoite myöhempää käyttöä varten.

Kartta valmistuu yleensä 1-3 viikossa.

Hinnat:

Sielunkartta mustavalkoisena 222€

Sielunkartta väritettynä 333€

(sis alv 10%)

TILAA OMA SIELUNKARTTASI MUSTAVALKOISENA 🤍
TILAA OMA SIELUNKARTTASI VÄRITETTYNÄ 🤍

On aika tulla kotiin oman sielusi rajottomaan valoon ja viisauteen!