Spontaneus Transformation Technique

Vapauttaa sinut loistamaan, sekä kokemaan syvempää rauhaa ja onnellisuutta

Maailma odottaa saada nähdä ja kuulla sinun sydämestäsi kumpuavat inspiraatiot ja sinut juuri sellaisena kuin olet...

Elämällä olisi paljon annettavaa sinulle, jos vain uskaltaisit ottaa sen vastaan, ja sinulla olisi paljon annettavaa maailmalle, jos vain uskaltaisit sen antaa.

Kuitenkin toistuvat pelon ja voimattomuuden kokemukset pitävät sinut piilossa ja erillään siitä runsaudesta ja onnellisuudesta, joka olisi sinua varten.

Alitajunnanlukot jarruina vapaudellesi elää unelmiesi elämää

Yhä uudelleen pinnalle tulevat pelot ja rajoittavat mielenmallit johtuvat menneisyytesi kivuista, jotka ovat jääneet käsittelemättömiksi alitajuntaasi ja kehosi solumuistiin. Sieltä ne vaikuttavat tähän hetkeen, sillä koet elämääsi alitajuntasi värittämän linssin lävitse. Reagoit sen pohjalta elämäsi tapahtumiin, sekä vedät puoleesi yhä uudelleen saman kaltaisia tilanteita ja tunnekokemuksia.

llman työkaluja toimia alitajuisten pelkojen kanssa saatamme jumitua niihin ja vaipua voimattomuuteen, ahdistukseen, riippuvuuksiin ja oman elämämme -ja kehomme sabotoimiseen. Pitkällä aikavälillä kehoon jumittuneet tunne-energiat myös sairastuttaa kehoa.

Tiedän tämän kaiken omasta kokemuksestani... Siksi olenkin todella onnellinen kun voin sanoa sinulle, että jos olet samassa tilanteessa, tämä tekniikka voi todella muuttaa elämäsi.

Sinulla on mahdolisuus päästä maistamaan unelmiesi elämää, jota ei menneisyyden kivut enää ohjaile!

Armollisuuden ja myötätunnon parantava voima

Jennifer McLeanin luoma Spontanious Transformation Technique (STT) on lempeä mutta voimallinen hoitotekniikka, joka on tuonut apua jo yli 100 000 ihmiselle ympäri maailman. Se perustuu menneisyyden traumojen (pienien ja suurien) ja niistä aiheutuneiden alitajuisten lukkojen lempeään vapauttamiseen kehosysteemistä armollisuuden ja kohdennetun myötätuntoisen läsnäolon avulla.

STT-tekniikka on äärimmäisen lempeä, koska emme sukella siinä kokemaan traumaattista kokemusta uudelleen, vaan vapautamme sen luomalla turvallisen tilan ja asettumalla rakkaudellisen sivustaseuraajan asemaan.

Tämä on tuonut apua myös heille, jotka ovat kokeilleet useita eri hoitoja ja terapioita, eikä mikään ole tuntunut toimivan. STT- on toiminut hyvin mm. PTSD (Post traumaattinen stressihäiriö) hoidossa.

Spontaneus Transformation Tecnique

  • vapauttaa käyttöösi kaiken sen energian, jota trauma pidätti ennen paikallaan. Nyt sen pimennossa ollut valosi pääsee loistamaan vapaana ja kirkkaana. Tästä seuraa rauhan, onnellisuuden ja itsevarmuuden kokemukset, jotka nousevat luonnollisesti sisältäsi.
  • Luo uusia positiivisia synapsiratoja aivoihisi. Nuo positiiviset synapsiradat siivittävät sinut luomaan elämääsi uudelta, vapaalta pohjalta.
  • Auttaa sinua kokemaan elämääsi sielusi energian kautta, joka on kaiken kärsimyksen tuolla puolen ja joka on ikuisesti vapaa ja rajaton.

Olen sertifioitu Spontaneous Transformation –hoitaja.

Olen hyötynyt suunnattomasti STT:stä kuluneiden vuosien aikana. Se on työkalu, jota käytän kohdatessani vaikeita tunteita ja tilanteita elämässäni. Sen avulla olen kehollistanut syvempää rakkaudellisuutta itseäni ja muita kohtaan. Sillä on ollut valtava positiivinen vaikutus parisuhteeseeni, työhöni sekä muihin ihmissuhteisiini ja tietenkin suhteeseeni itseni kanssa.

"Ilman STT:tä en olisi nyt tässä onnellisessa tilanteessa, jossa koen olevani enemmän omassa voimassani kuin koskaan aikaisemmin! STT:n avulla opin myös armollisuuden ja myötätunnon todellisen merkityksen ja voiman."

Varaa nyt ILMAINEN kartoitus-sessio kanssani, jossa pääsemme kartoittamaan tämän hetkistä tilannettasi!

(Kartoitus-sessio ei sido sinua mihinkään)

VARAA OMA ILMAINEN KARTOITUS-SESSIOSI TÄSTÄ 🤍

Miten muut ovat kokeneet Spontaneous Transformationin? 

“Kävin hoidossa (STT), kokemus oli mieletön. Minean lämmin ja rakkaudellinen energia sai minut avautumaan lähes välittömästi. Hänen johdattamansa meditaatio johdatti hyvin lapsuudesta lähtöisin oleviin tunteisiin, sekä oman voimani äärelle, johon kaikilla on mahdollisuus päästä. Hoidon jälkeen olo oli kirkas. Aion varmasti mennä uudelleen Minealle ja suosittelen lämpimästi muillekin."

“Vetämäsi istunto (STT) oli hyvä ja rauhallinen. Koin, että sinä olit siinä täysin mukana ja teit sen sydämestäsi. Pystyin hyvin rentoutumaan ja luottamaan sinuun sen istunnon aikana. Se eteni järjestelmällisesti ja selkeästi. Oloni oli sen jälkeen pirteä. Voin suositella lämpimästi sellaista istuntoa kaikille muillekin! KIITOS paljon!” 


Spontaneus Transformation Technique luento

Tässä on Minean pitämä ( tämän elämän ensimmäinen 😍) luento Energiamessuilta 2021.

Video toimii paremmin facebookin kautta. Videoon pääset katsomaan facebookista painamalla tästä.

VARAA TÄSTÄ OMA ILMAINEN STT KARTOITUS-SESSIOSI! 🤍

On sinun aikasi loistaa!