Spontaneus Transformation

Oletko valmis elämäsi transformaatioon, joka kuljettaa sinut kohti sydämesi haaveiden toteutumista?  

Kun samat ikävät tunne -ja ajatusmallit toistuvat yhä uudelleen ja uudelleen, tunnet olevasi jumissa. Epävarmuuden, pelon ja voimattomuuden kokemukset ovat kuluttavia ja vievät kallisarvoista energiaasi, jonka haluaisit käyttää toteuttaen omia sydämesi haaveita.

Samojen pelkojen toistuminen johtuu menneisyytesi kivuista, jotka ovat jääneeet käsittelemättömiksi alitajunnassaasi ja kehosi solumuistiin. Sieltä ne vaikuttavat tähän hetkeen, sillä elämäsi siivilöityy alitajuntasi värittämän linssin kautta.

Peloista ja rajoittavista mielen malleista vapautuminen on matka ja vaatii valtavasti kärsivällisyyttä ja lempeyttä itseäsi kohtaan.

Toisinaan on hankalaa yrittää yksin selvitä mielen lukkojemme kanssa. Ilman tukea ja työkaluja voimme jumittua niihin ja vaipua voimattomuuteen, ahdistukseen, masennukseen, riippuvuuksiin ja oman elämän ja kehon sabotoimiseen. Oletko sinäkin huomannut tämän itsessäsi?

Onneksi sinun ei tarvitse jumittua ongelmiisi, vaan voit alkaa elämään sitä elämää, josta olet unelmoinut juuri nyt!

Jennifer McLeanin luoma Spontanious Transformation Technique (STT) on lempeä mutta voimallinen hoitotekniikka, joka on tuonut apua jo yli 100 000 ihmiselle ympäri maailman. Se perustuu menneisyyden traumojen ja niistä aiheutuneiden alitajuisten lukkojen lempeään vapauttamiseen kehosysteemistä. 

STT-tekniikka on äärimmäisen lempeä, koska emme sukella siinä kokemaan traumaattista kokemusta uudelleen, vaan vapautamme sen luomalla turvallisen tilan ja asettumalla rakkaudellisen sivustaseuraajan asemaan.

Tämä on tuonut apua myös heille, jotka ovat kokeilleet useita eri hoitoja ja terapioita, eikä mikään ole tuntunut toimivan. STT- on toiminut hyvin mm. PTSD (Post traumaattinen stressihäiriö) hoidossa.

STT vapauttaa käyttöösi kaiken sen energian, jota trauma pidätti ennen paikallaan. Nyt sen pimennossa ollut valosi pääsee loistamaan vapaana ja kirkkaana. Tästä seuraa rauhan, onnellisuuden ja itsevarmuuden kokemukset, jotka nousevat luonnollisesti sisältäsi.

STT:ssä luomme myös uusia positiivisia synapsiratoja aivoihisi, eli luomme uuden positiivisemman tunnejäljen ja uskomuksen vanhan tilalle. Tuo positiivinen synapsirata auttaa sinua luomaan elämääsi uudelta, trauma vapaalta pohjalta.

placeholder image

Input your text in this area

Minea Aittokoski on sertifioitu Spontaneous Transformation –hoitaja.

Hän on hyötynyt suunnattomasti STT:stä kuluneiden vuosien aikana. Se on työkalu, jota hän käyttää aina kohdatessaan vaikeita tunteita ja tilanteita elämässään. Se avulla hän on kehollistanut syvempää rakkaudellisuutta itseään ja muita kohtaan. Sillä on ollut valtava positiivinen vaikutus hänen parisuhteeseen, työhön sekä muihin ihmissuhteisiin ja tietenkin suhteeseen itsensä kanssa.

"Ilman STT:tä en olisi nyt tässä onnellisessa tilanteessa, jossa koen olevani enemmän omassa voimassani kuin koskaan aikaisemmin!" -Minea

Sinulla on mahdollisuus ilmaiseen Kartoitus-sessioon Minean kanssa, jossa pääsette jo avaamaan tämän hetkistä tilannettasi ja ohjaamaan elämääsi kohti vapaampaa sinua!

VARAA OMA ILMAINEN KARTOITUS-SESSIOSI

Miten muut ovat kokeneet Spontaneous Transformationin? 

“Kävin hoidossa (STT), kokemus oli mieletön. Minean lämmin ja rakkaudellinen energia sai minut avautumaan lähes välittömästi. Hänen johdattamansa meditaatio johdatti hyvin lapsuudesta lähtöisin oleviin tunteisiin, sekä oman voimani äärelle, johon kaikilla on mahdollisuus päästä. Hoidon jälkeen olo oli kirkas. Aion varmasti mennä uudelleen Minealle ja suosittelen lämpimästi muillekin."

“Vetämäsi istunto (STT) oli hyvä ja rauhallinen. Koin, että sinä olit siinä täysin mukana ja teit sen sydämestäsi. Pystyin hyvin rentoutumaan ja luottamaan sinuun sen istunnon aikana. Se eteni järjestelmällisesti ja selkeästi. Oloni oli sen jälkeen pirteä. Voin suositella lämpimästi sellaista istuntoa kaikille muillekin! KIITOS paljon!” 

On sinun aikasi nousta omaan voimaasi ja toteuttaa kauniit unelmasi!