Tarot-tulkinnat

TAROT-TULKINNAT

Tukenasi elämässä

Kaipaatko varmistusta tai selkeytystä johonkin elämäsi osa-alueeseen?

Tekemäni tarot-tulkinta tarjoaa sinulle intuitiivisen katsauksen toivomaasi aiheeseen/aiheisiin. Tulkinnoissa välittyvät rakkaudelliset viestit ohjaavat sinut oman sisäisen viisautesi ja valosi äärelle, voimauttaen ja selkeyttäen suuntaasi.

Tulkinta avaa sinulle valottavia näkökulmia elämäsi teemoihin, jotka auttavat sinua löytämään lisää ymmärrystä, rauhaa ja iloa elämääsi.

Tulkinnassa läsnäoleva energia on hoitavaa, lempeää ja sydäntä avaavaa. Voit tulla tulkintaan omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet.

Olen tulkinnut kortteja vuodesta 2013 saakka ja ne ovat olleet minulle tärkeä työkalu henkimaailman opastuksen ja tuen vastaanottamiseen siitä lähtien.

Miten tulkinta tapahtuu?

Käytän tulkinnoissa upeaa Dreams Of Gaia tarot-kortti pakkaa, sekä nostan myös apukortteja muista voimakorttipakoista tukemaan tulkintaasi.

Tarot-tulkinta tapahtuu etänä, joko Zoom-ohjelman välityksellä tai WhatsApp videopuhelun kautta.

Zoom tapaamiseen liittyminen onnistuu helposti klikkaamalla sähköpostiisi lähettämäni linkkiä.

Tulkintaan on hyvä varata aikaa reilun tunnin verran.

Tällä hetkellä teen tulkintoja lahjoitusperiaatteella. Tulkinnasta maksaminen on siis vapaaehtoista. Voit halutessasi muistaa minua sinulle sopivalla lahjoituksella MobilePaylla tai tilisiirtona (tiedot annan ajanvarauksen yhteydessä).

Mitä muut ovat sanoneet saamistaan tulkinnoista?

”Olipa kerrassaan mahtava kokemus! Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta kun mulle tehdään tämmöinen tulkinta ja olen ikikiitollinen, että kuuntelin sydämen johdatusta ja tilasin tulkinnan juuri sinulta. Sulla on huikea kyky – ensinnäkin luoda turvallinen ja lämmin ilmapiiri, missä uskaltaa näyttää itsensä kokonaisena kaikkine puolineen, haavoittuvaisena – olet linjassa jonkun korkeampien voimien kanssa – sulla on kyky TODELLA nähdä ja tulkita korttien kautta universumilta välittyneitä viestejä – oli kerrassaan parantavaa saada sanoitus niille aatoksille, jotka olivat tätä aikaisemmin olleet epämääräisiä hahtuvia, minkä on tiennyt olevan olemassa, mutta mistä ei oikein ole saanut kiinni – sun kannustavat ja rohkaisevat sanat jäi sydämeen soimaan ihanina sävelinä. Odotan kovasti että pääsen vielä tallenteen kautta syventymään tulkintaan uudestaan.”

-Tea

”Todella hyvä fiilis on kyllä nyt tulkinnan jälkeen. Tuntuu ehdottomasti, että on saanut työkaluja tästä. Oli kyllä hieno ja mielenkiintoinen tulkinta. Mie en vaan voi käsittää miten samat asiat voi toistua monissa korteissa, niitten värimaailmatkin ja kaikkea. Tosi jännä!  Siulla on ihanan rento läsnäolo, mikä on positiivista, jos vaikka hirveästi jännittäisi, että minkälaista tää on, niin siusta tulee kyllä sellainen vastanottavainen ja rento fiilis. Voin kuvitella että ihmiset voivat olla omia itsejään näissä tulkinnoissa. Tästä on apua varmasti moniinkin tilanteisiin. Kiitos tosi paljon! ”

-Anna

“Sain vastauksia, varmuutta, toivoa ja uskoa itseeni että omaan polkuuni. Mahdolliset epävarmuudet ja mietinnät saivat sulaa pois kun laajempikuva valottui. Tietotaitosi ja sydämesi ohjaa sinua niin selkeästi! Jokainen kortti piti sisällään tietoa, joka ruokki intuitiotani ja rauhoitti sisäistä kyselijääni. Antamasi täydennykset ja tiedot lisäsivät janoani elämään ja uskoa, etten ehkä kuolekaan nuorena vaan saan elää elämäni juuri niin kuin tahdon, kunhan alan elää sitä!”

-Sarita