Tarot-tulkinnat

TAROT-TULKINNAT

Tukenasi elämän pyörteissä

Elämän muutokset usein haastavat meitä ja ovat stressaavia. Etenkin jos emme ole varmoja seuraavista askeleistamme tai niiden ottaminen tuntuu liian isolta ja pelottavalta. Tällöin saatamme jäädä paikoillemme turhaan ja emme tartu elämän tarjoamiin hienoihin tilaisuuksiin.

Elämä voi myös tuntua junnaavan paikallaan samojen vanhojen kuvioiden toistuessa. Sisällä on kaipuu uuteen, mutta miten konkreettisesti lähteä etenemään sitä kohti?

Tekemäni tarot-tulkinta tarjoaa sinulle selkeyttäviä näkökulmia ja voimauttavia viestejä, jotka auttavat sinut eteenpäin polullasi syvemmän rauhan saattelemana.

Elämäntilanteesi kokonaiskuvan hahmottaminen useasta eri näkökulmasta käsin mahdollistaa muutoksen läpi kulkemisen kevyemmin askelin. Tuolloin voit tehdä tietoisempia valintoja, jotka kuljettavat sinut kohti sitä mitä olet toivonut.

Tulkinnassa välittyvät viestit ovat aina rakkaudellisia ja voimauttavia. Ne ohjaavat sinut oman sisäisen voimasi ja viisauden äärelle, rauhoittavat sisäistä maailmaasi sekä avaavat sisäisyytesi ilolle ja inspiraatiolle.

Tulkinnassa läsnäoleva energia on hoitavaa, lempeää ja sydäntä avaavaa. Voit tulla tulkintaan omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet.

Olen tulkinnut kortteja vuodesta 2013 lähtien. Löydät tekemiäni tulkintoja eri teemoihin liittyen myös Sydänliekin YouTube-kanavalta.

Miten tulkinta tapahtuu ja mitä se sisältää?

Käytän tulkinnoissa upeaa Dreams Of Gaia tarot-kortti pakkaa, sekä nostan myös apukortteja muista voimakorttipakoista tukemaan tulkintaasi.

Tarot-tulkinta tapahtuu etänä netin kautta ilmaisen Zoom-ohjelman välityksellä. Etä tapaamiseen pääset helposti mukaan klikkaamalla linkkiä, jonka lähetän sinulle ennen tulkintaa sähköpostiisi.

Tulkinnasta jää sinulle tallenne, jota voit katsella myös myöhemmin. Tämä on avuliasta, sillä uudelleen katsomalla tulkinnasta voi avautua sinulle uusia tasoja ja jotkut viesteistä voivat avautua sinulle vieläkin syvemmin kun aikaa tulkinnasta on kulunut hieman.

Tulkintaan on hyvä varata aikaa reilun tunnin verran.

TAMMIKUU ALE -23% hinta 68€! Norm. 88€ (sis. alv 24%)

Tulkinnan maksaminen tapahtuu laskulla, jonka lähetän sinulle sähköpostitse. Laskuun on mahdollista saada pidennetty maksuaika (1-2kk), joka mahdollistaa tulkintasi maksamisen osissa tuona ajan jaksona.

Tilaa oma tarot-tulkintasi sähköpostitse minea@sydanliekki.fi tai puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 0406732229. 💗

Mitä muut ovat sanoneet saamistaan tulkinnoista?

”Olipa kerrassaan mahtava kokemus! Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta kun mulle tehdään tämmöinen tulkinta ja olen ikikiitollinen, että kuuntelin sydämen johdatusta ja tilasin tulkinnan juuri sinulta. Sulla on huikea kyky – ensinnäkin luoda turvallinen ja lämmin ilmapiiri, missä uskaltaa näyttää itsensä kokonaisena kaikkine puolineen, haavoittuvaisena – olet linjassa jonkun korkeampien voimien kanssa – sulla on kyky TODELLA nähdä ja tulkita korttien kautta universumilta välittyneitä viestejä – oli kerrassaan parantavaa saada sanoitus niille aatoksille, jotka olivat tätä aikaisemmin olleet epämääräisiä hahtuvia, minkä on tiennyt olevan olemassa, mutta mistä ei oikein ole saanut kiinni – sun kannustavat ja rohkaisevat sanat jäi sydämeen soimaan ihanina sävelinä. Odotan kovasti että pääsen vielä tallenteen kautta syventymään tulkintaan uudestaan.”

-Tea

”Todella hyvä fiilis on kyllä nyt tulkinnan jälkeen. Tuntuu ehdottomasti, että on saanut työkaluja tästä. Oli kyllä hieno ja mielenkiintoinen tulkinta. Mie en vaan voi käsittää miten samat asiat voi toistua monissa korteissa, niitten värimaailmatkin ja kaikkea. Tosi jännä!  Siulla on ihanan rento läsnäolo, mikä on positiivista, jos vaikka hirveästi jännittäisi, että minkälaista tää on, niin siusta tulee kyllä sellainen vastanottavainen ja rento fiilis. Voin kuvitella että ihmiset voivat olla omia itsejään näissä tulkinnoissa. Tästä on apua varmasti moniinkin tilanteisiin. Kiitos tosi paljon! ”

-Anna

“Sain vastauksia, varmuutta, toivoa ja uskoa itseeni että omaan polkuuni. Mahdolliset epävarmuudet ja mietinnät saivat sulaa pois kun laajempikuva valottui. Tietotaitosi ja sydämesi ohjaa sinua niin selkeästi! Jokainen kortti piti sisällään tietoa, joka ruokki intuitiotani ja rauhoitti sisäistä kyselijääni. Antamasi täydennykset ja tiedot lisäsivät janoani elämään ja uskoa, etten ehkä kuolekaan nuorena vaan saan elää elämäni juuri niin kuin tahdon, kunhan alan elää sitä!”

-Sarita