TIETOA MEISTÄ

Minea Aittokoski

Tarinaani mahtuu suuria käänteitä ja kasvunkohtia. Olen kärsinyt vakavasta huumeongelmasta, jonka seurauksena päädyin umpikujaan omassa elämässäni. Yllättävä herääminen elämän henkiselle ulottuvuudelle pelasti minut addiktioltani ja päädyin tutkimaan henkisyyttä syvemmin. Suuressa osassa tarinaani ovat olleet enkelit, jotka ilmestyivät minulle ja auttoivat kulkemaan eteenpäin vaikeimmista ajoista. Askel kerrallaan olen parantanut menneisyyden haavojani mm. meditaation, joogan ja Spontanious Trasformation- tekniikan avulla. Olen saanut oppia monilta upeilta opettajilta matkani varrella erinlaisien koulutusten ja retriittien kautta. Tärkein asia jonka olen oppinut, on oman sydämeni kuuntelu ja sen opastuksen seuraaminen. Sen kautta olen löytänyt sisäisen rauhan ja yhteyden rajattomaan rakkauteen, joka meitä kannattelee joka ikinen hetki.

Minulle on äärimmäisen tärkeää saada jakaa eteenpäin kaikkea oppimaani! Sydänliekki on syntynyt tälle kanavaksi ja sai myöhemmin myös miesvahvistusta puolisostani Antista.

Jaan hieman lisää omasta tarinastani Sydäntä hoivaavalla videolla, jonka voit ladata itsellesi täältä.

Minean käymät koulutukset

Kuva-artesaani, Outokummun ammattiopisto 2015

Enkelihoitaja, Valkosen Liekin Voima 2017

RYT-200 Jooganopettaja Villamandala 2018

Yin joogaopettaja, Villamandala 2019

50h Joogaterapiaa, Villamandala 2019

Vyöhyketerapeutti, Riverian kesäyliopisto Riitta Koskivirta 2019

Prananadi 1 tason energiahoitaja, Piia Palosaari 2019

Naurujoogaohjaaja, Henna Länsipää 2020  

Spontanious Trasformation practisioner, Jennifer McLean 2021

Antti Aalto

Olen syntynyt 1981 Tampereen keskussairaalassa, kasvanut Espoossa, opiskellut Englannissa ja Kuopiossa ja pitänyt pientä maatilaa Siikaisissa.

Valmistan kauniita poronnahkaisia valorumpuja, jälleenmyyn Sound Galaxies kristallimaljoja, teen äänihoitoja, ja järjestän itsekseni ja yhdessä Minean kanssa erilaisia tapahtumia. Näihin kuuluvat rummuntekokurssit, enkeli-illat, äänikylvyt ja miesten illat.

Minean tapasin marraskuussa 2018 ja menimme naimisiin elokuussa 2020.

Rumpujen ja äänten lisäksi minulla on Suomessa ensimmäisten joukossa kokemusta lampaiden ja nautojen maata elvyttävästä tiiviistä kiertolaidunnuksesta.

Ennen maalle muuttoa opiskelin biokemiaa. Vajaan kymmenen maalla vietetyn vuoden jälkeen siirryin hoitamaan itseäni mm. äänten, energian ja luontosuhteeni vahvistamisen avulla.

Ensimmäiset kokemukseni parantavista äänistä sain rumpujen kanssa viitisen vuotta sitten. Rumpujen jälkeen mukaan tulivat kristalipyramidit, kulhot ja laulu, ja lopulta tutustuin kokonaisvaltaisempiin äänihoitoihin vuonna 2019.

Luomamme äänimaailmat auttavat rentoutumaan, ja vapauttamaan ja muuntamaan lukossa olleita tunteita ja kokemuksia. Äänet ovat vaikutuksiltaan energiaa harmonisoivia ja puhdistavia. Lisäksi äänet vahvistavat selkeyden, ja sisäisen viisauden ja rakkauden kokemuksiamme.

Antin käymiä koulutuksia mm.

Vyöhyketerapeutti, Riverian kesäyliopisto Riitta Koskivirta 2019

Prananadi 1 tason energiahoitaja, Piia Palosaari 2019

Naurujoogaohjaaja, Henna Länsipää 2020