Tervetuloa elämänpolkuasi tukeville ostoksille!

Jokainen myynnissä oleva tuote on kokemuksemme mukaan auttanut meitä ja ystäviämme kohti aidompaa itsemme näköistä elämää.

Kristallikallot

Kaikkien kristallien tavoin, kristallikalloon on mahdollista ladata ja aktivoida energiaa, jota kallo ylläpitää sinun intentiosi mukaan korkeimmaksi parhaaksesi.

Kristallikallon voi ladata esimerkiksi tukemaan sinua sieluntehtäväsi toteuttamisessa. Tällöin energia, jonka olet valmis vastaanottamaan ja johon tietoisesti valitset astua latautuu kalloon, ja kallo vuorostaan tukee sinua kehosi, alitajuntasi ja mielesi prosesseissa, joita tarvitaan sieluntehtäväsi toteuttamiseksi.

Kallo ikään kuin ottaa vastaan sielusi energian ylläpitääkseen ja näyttääkseen sinulle energeettistä mallia siitä tavoitetilasta, johon päätät asettua.

Näin olle kallon hankinta ja aktivointi voikin olla hyvin voimakas prosessi, joka auttaa mm. kehoasi vapauttamaan vanhaa, integroimaan uutta, ja muistuttaa sinua polusta, jonka olet valinnut.

Kallot Holvi-kaupassamme

Kristallisauvat

Kristallisauvat ovat voimakkaita työkaluja kehon ja auran hoitamiseksi. Ne harmonisoivat energiaa, kantavat omaa lataustaan ja välittävät hoitajan energiaa tehokkaasti.

Sauvaa voi käyttää keholle asettaen, kärjellä tai pallolla kevyesti painaen, ja myöskin auraa kammaten ja pyyhkien.

Jokainen sauva valmistuu kauniiksi hoitovälineeksi kantaen itselleen ominaista energian laatua.

Sauvoja on mahdollista tilata niihin valituista kristalleista riippuen noin 250-350 euron hintaisina.

Myös luonnonkivisiä sauvoja saatat löytää kaupastamme.

Training | $230

Human Resources | $160