Tietoa minusta

TIETOA MINUSTA

Minea Aittokoski

Olen oman elämäni haasteiden kautta päätynyt etsimään vastauksia, kuinka voisin olla onnellisempi ja tasapainoisempi ihminen ja elää elämää, joka on syvästi tyydyttävää, innostavaa ja oikeastaan sellaista unelmieni elämää!

Yksi suurimmista muutoksistani on ollut vakavan huumeongelman selättäminen elämän henkisen ulottuvuuden ja itseni rakastamisen opettelun avulla.

Olen jakanut matkani kautta tulleita oivalluksia YouTubeen vuodesta 2015 lähtien ja nykyisen kanavani löydät nimellä Sydänliekki.

Minun intohimoni on auttaa sinua kokemaan sisimmässäsi olevaa kauneutta ja voimaa, sekä vapautumaan elämään enemmän omana ihanana itsenäsi!

Tällä hetkellä työkaluina tähän käytän tarot-korttien avulla tekemiäni tulkintoja, joiden kautta pääset syventymään elämäsi tärkeiden teemojen pariin ja voimaantumaan rakkaudellisten viestien virtauksessa.

Opetan myös Yin-joogaa Vanajaveden opiston kautta.

Lisäksi olen käyttänyt työskentelyssäni mm. hoitavia ääniä, meditaation ohjausta, energiahoitoja, Spontaneus Transformation tekniikkaa ja naurujoogaa.

Yksi sydämeni paloista on ehdottomasti myös taiteen ja musiikin luominen. Maalaan ja piirrän kauniita hoitavia ja tietoisuutta avaavia teoksia, joita on näkyvillä myös näillä sivuilla.

Teen myös suomiräppiä ja tuotan musiikkia taiteilijanimellä Kosminen Kisu.

Julkaisin esikoisalbumini nimellä PeaceGangsteri kesällä 2023. Albumilla käsittelin menneisyyteni haasteiden läpikäymistä, kokemuksiani huumeiden käyttäjänä ja matkastani pimeyden läpi aivan uudenlaiseen, valoisampaan todellisuuteen.

Albumin luominen oli minulle terapeuttinen ja voimauttava kokemus. Toivon, että se voi toimia voimanlähteenä ja inspiraationa myös muille.

Linkit Kosmisen Kisun musiikin ja muiden päivitysten pariin:

Käymiäni koulutuksia:

Kuva-artesaani, Outokummun ammattiopisto 2015

Enkelihoitaja, Valkoisen Liekin Voima 2017

RYT200-jooganopettaja, Villa Mandala 2018

Yin joogaopettaja, Villa Mandala 2019

Joogaterapia 50h, Villa Mandala 2019

Prananadi 1 tason energiahoitaja, Pia Palosaari 2019

Vyöhyketerapeutti, Riitta Koskivirta 2019

Naurujoogaohjaaja, Henna Länsipää 2020

Spontaneus Transformation Techique- hoitaja, Jennifer McLean 2021