Tietoa minusta

TIETOA MINUSTA

Olen oman elämäni haasteiden kautta päätynyt etsimään vastauksia, kuinka voisin olla onnellisempi ja tasapainoisempi ihminen ja elää elämää, joka on syvästi tyydyttävää, inspiroivaa ja oikeastaan sellaista unelmieni elämää!

Tästä matkasta syntyneitä inspiraatioita olen jakanut YouTubeen vuodesta 2015 lähtien. Nykyisen kanavani löydät nimellä Sydänliekki.

Minun intohimoni on luoda tiloja, joissa ihmiset voivat pysähtyä ja avautua kokemaan sisimmässään olevaa kauneutta ja voimaa, sekä vapautua elämään enemmän omina ihanina itsenään.

Parantavien tilojen luomiseen käytän mm. hoitavia ääniä, meditaation ohjausta, energiahoitoja, joogaa ja naurujoogaa. Välitän myös voimauttavia viestejä tarot-kortteja tulkiten.

Taide ja musiikki on myös ollut tekemiseni keskiössä. Luon visuaalista taidetta ja teen suomiräppiä artistinimellä Kosminen Kisu, jonka esikoisalbumi PeaceGangsteri ilmestyy syksyllä 2022!

Albumilla käsittelen menneisyyteni haasteiden läpikäymistä, joka minulle oli vakavan huumeongelman selättäminen elämän henkisen ulottuvuuden ja itsensä rakastamien opettelun avulla.

Käymiäni koulutuksia:

Kuva-artesaani, Outokummun ammattiopisto

Enkelihoitaja, Valkoisen Liekin Voima

RYT200-jooganopettaja, Villa Mandala

Yin joogaopettaja, Villa Mandala

Joogaterapia 50h, Villa Mandala

Prananadi 1 tason energiahoitaja, Pia Palosaari

Vyöhyketerapeutti, Riitta Koskivirta

Naurujoogaohjaaja, Henna Länsipää

Spontaneus Transformation Techique- hoitaja, Jennifer McLean